Vergaderlocatie Brabant

Bent u op zoek naar een prettige en exclusieve vergaderlocatie in het groene Brabant? Dan bent u bij Hotel Handelia aan het juiste adres. Voor maximaal 20 personen hebben wij u een perfecte locatie waarin vergaderen met overnachting geheel voor u verzorgt wordt. Gelegen in een bosrijk gebied vindt u het gemak van een volledig verzorgde meeting. Onze zaal biedt veel daglicht en is voorzien van alle benodigdheden voor een meeting op niveau.

Wat biedt onze vergaderlocatie:

  • Vergaderzaal met daglicht;
  • Flipover met papier en stiften;
  • Onbeperkt koffie & thee;
  • Gratis Wifi;
  • Gratis parkeren;
  • Lunch;
  • 3-gangen diner;
  • Overnachting met ontbijt.

Bij ontvangst serveren wij bij gelegenheid een plaatselijke lekkernij. Onze vergaderlocatie geeft u toegang tot onze tuin met zwembad waar u ongedwongen kunt borrelen op een van onze terrassen.Wij beschikken over tuinkamers en een hotel. Wij hebben een ruim assortiment van verfrissingen zodat u bij warm weer lekker in onze tuin kan vertoeven. Bij koudere dagen kunt u plaatsnemen bij onze open haard. Wij serveren dagelijks een wisselend 3- gangen menu.

Na het vergaderen kunt natuurlijk even op ontdekking via een mooie wandeling in natuurgebied De Stippelberg. Veel van onze gasten spreken over het prachtige Slingerpad in de Maashorst. Dit is volgens onze gasten een must-see. Lekker even uitwaaien na een dagje vergaderen behoort dan ook tot de mogelijkeheden. Hotel Handelia is uw hotel voor rust en ontspanning. Deze bijzondere locatie in Brabant biedt u daarom voldoende privacy en de nodige gezonde buitenlucht. Inspirend en rustgevend. Kortom onze vergaderlocatie is meer dan alleen een plaats voor een meeting.

Onze gasten geven ons hotel een hoge waardering en daar zijn wij trots op. Hotel Handelia bestaat al sinds 1908 en kent 4 generaties. Mocht u specifieke wensen hebben dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar en kunnen indien nodig uw wensen honoreren.

Compleet verzorgde vergaderarrangementen 4 uur
€25,-
4 uur
met lunch
€40,-
8 uur
€49,-
12 uur
€79,-
24 uur
€164,-
32 uur
€205,-
Vergaderzaal met daglicht v v v v v v
Flipover met papier en stiften v v v v v v
Mintjes v v v v v v
Onbeperkt koffie, thee en water v v v v v v
Ontvangst met iets lekkers v v v v v v
Gratis WIFI v v v v v v
Gratis parkeren v v v v v v
Lunch v v v v v
3-gangen diner met koffie v v v
Overnachting met ontbijt v v
2e dag: 8 uurs arrangement v

Exclusief toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.d.