Hotel Deurne

Bent u op zoek naar een mooi en luxe hotel in de omgeving van Deurne? Of bent u op zoek naar een vergaderlocatie met veel daglicht? Reserveer bij Hotel Handelia. Wij bieden mooie faciliteiten en hotelarrangementen in een prachtige omgeving aan, zodat u heerlijk tot rust kunt komen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze compleet verzorgde vergaderarrangementen in één van de mooie tuinkamers.

Faciliteiten

Eén van onze faciliteiten is de overdekte stalling. Handig, als u per fiets of motor de omgeving wilt gaan verkennen! Aan het einde van de dag kunt u genieten van een wisselend 3-gangen menu. Ook kunt u een heerlijk drankje drinken op ons terras in onze ruime en rustige tuin. In de tuin van Hotel Handelia hoeft u zich niet te vervelen. U kunt gebruikmaken van het buitenzwembad, de jeu de boullesbaan en het levensgroot schaakspel.

Hotel Handelia is van alle gemakken voorzien. Aan de hand van onze arrangementen kunt u de omgeving gaan verkennen. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Zo is er altijd wel iets wat bij u past! U kunt kiezen uit:

Omgeving Deurne

Gelegen in de Peel heeft Deurne een stedelijk karakter met gezellige winkeltjes, musea en het Toon Kortooms park. Het Groenste Dorp van Nederland biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan excursies. In september en oktober kunt u iedere dinsdag en donderdag door het moeras lopen onder leiding van een ervaren gids. Onder de titel ‘Help de Dokter Verzuipt’ maakt u een mooie, bijzondere excursie door de Peel. Daarnaast biedt onze mooie, natuurlijke omgeving de kans om prachtige windmolens en een watermolen te bezoeken. Wij raden een bezoekje ten zeerste aan!

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om er zelf een dagje op uit te trekken. Bezoek voor meer informatie: vvv-depeel. Hier vindt u informatie over diverse leuke gelegenheden in Deurne, zoals:

Reserveer direct bij Hotel Handelia

Hotel Handelia is vanuit Deurne uitstekend bereikbaar. Diverse wandel- en fietsroutes maken de afstand van 20 km tot een ware ontspanning. Ziet u zich al ontspannen in ons hotel of wilt u de omgeving van Deurne verkennen? Reserveer nu! Hotel Handelia: voor natuurlijke ontspanning in Deurne en omgeving!

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE