Hotel Boekel

Bent u op zoek naar een hotel in de regio Boekel? Reserveer direct bij Hotel Handelia, ons hotel ontleent zich perfect om de omgeving te verkennen. Wij bieden diverse arrangementen, zoals:

U kunt er ook voor kiezen om zelf de omgeving van Boekel te verkennen. Na een dagje verkenning kunt u volop genieten van alle luxe die Hotel Handelia te bieden heeft. U kunt bijvoorbeeld denken aan onze rustige tuin, waarin u onder het genot van een drankje kunt ontspannen of een duik kunt maken in het buitenzwembad. Aan het einde van de dag bieden wij een wisselend 3-gangen menu. Kortom: bij Hotel Handelia hoeft u zich geen moment te vervelen!

Bijeenkomsten

Bij Hotel Handelia kunt u ook tuinkamers reserveren. Onze tuinkamers beschikken over schuifpuien, zodat u de beschikking heeft over een maximale lichtinval. Bovendien staan de tuinkamers in directe verbinding met onze ruime, rustige tuin. De tuinkamers bieden ruimte voor maximaal 20 personen. Ideaal voor feesten of vergaderingen in combinatie met ons vergaderarrangement!

Omgeving

Boekel heeft een geïsoleerde ligging aan de uitgestrekte Peel. Het grondgebied van Boekel beslaat voornamelijk intensieve veehouderij. Door de vele waterlopen, die het water van de Peel naar de Leijgraaf afvoeren, wordt dit doorsneden. Boekel heeft haar eigen natuurgebied, de Perekker. In dit gebied zijn schitterende waterpartijen en een oeverzwaluwenwand te zien.

Vanuit Hotel Handelia is Boekel prima bereikbaar per fiets, auto of taxi. Het hotel bevindt zich op ongeveer 4 km van Boekel. De gemeente Boekel telt ongeveer 10.000 inwoners. Al fietsende kunt u Boekel leren kennen door in de houten prieeltjes een filmpje te bekijken dat achtergrondinformatie geeft over de veelzijdige gemeente. Het is een echte aanrader om een bezoekje te brengen aan:

Interesse om de prachtige natuur van Boekel te bezichtigen? Of bent u op zoek naar een feest- of vergaderlocatie? Boek direct Hotel Handelia, hét hotel in de omgeving van Boekel!

Waardering Handelia*** Handel Nederland

 • Waardering

  9,6

 • Ligging

  9,1

 • Service

  9,8

 • Prijs / kwaliteit

  9,5

 • Eten

  9,6

 • Kamers

  9,6

 • Zwembad

  9,5

 • Hygiëne

  10,0

 

9,6
18 reviews