Hotel Venray

Bent u op zoek naar een hotel in regio Venray? Hotel Handelia ligt in het Brabantse Handel. Vanuit hier kunt u gemakkelijk in de provincie Limburg het plaatsje Venray bezoeken. Ons hotel ligt op ongeveer 22km van Venray. Hierdoor is Venray makkelijk te bereiken per fiets, auto of taxi. In het Rijk van Venray zult u zich nooit vervelen! De vele attracties, winkels en wellness-accommodaties zorgen voor een onvergetelijke vakantie. De regio kent ongelofelijk veel mogelijkheden om u eens lekker te ontspannen of juist actief te laten bewegen.

Ontspannen

Wij willen dat u zoveel mogelijk kunt ontspannen. Voor een ontspannen vakantie bieden wij verschillende hotelarrangementen aan. Het is echter niet verplicht om gebruik te maken van deze arrangementen. U kunt er ook voor kiezen om zelf de omgeving te verkennen of te ontspannen bij ons hotel. Hotel Handelia beschikt over een buitenzwembad, een jeu de boullesbaan en een mooi tuinterras. Aan het einde van de dag kunt u genieten van een wisselend 3-gangen menu.

Bezigheden Venray

Het Odapark is echt een aanrader in Venray. Dit park is een uniek centrum voor hedendaagse kunst waar eigenzinnige, vernieuwende en grensverleggende kunst op een toegankelijke manier tentoongesteld wordt. Centraal in het 19 hectare groot bosrijk parklandschap met oude bomen en stuifduinen, waarin meer dan zestig sculpturen van hedendaagse kunstenaars staan, liggen het Theehuis en de projectruimte van Odapark. Dit park is gratis toegankelijk en het gehele jaar geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur – 17.00 uur. Heeft u meer interesse in de historie van Venray? Het Venrays Museum combineert historie, cultuur en toerisme. U komt erachter dat er nog veel storen uit het verleden aanwezig zijn in Venray!

Overige bezigheden die wij zeer aanraden:

Reserveer direct bij Hotel Handelia

Enthousiast geworden over Hotel Handelia in de omgeving van Venray? Reserveer direct of neem contact op met één van onze medewerkers!

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE