Hotel Veghel

Op zoek naar een 3 sterrenhotel in de omgeving Veghel?

Eindelijk tijd om het Brabantse Land te bezoeken? Heeft Veghel uw interesse gewekt? Heeft u gehoord over de gezellige zondagmiddag op de Noordkade? De Noordkade in Veghel organiseert vele activiteiten voor gezinnen en groepen. Van kinderfeestjes tot een rondleiding over de Noordkade behoort tot de mogelijkheden. Nabij Veghel ligt het plaatsje Handel, waar u het mooie driesterrenhotel Handelia vindt. Op korte rijafstand van Veghel ligt dit hotel in een bosrijke omgeving die grenst aan een groot natuurgebied. Dit natuurgebied strekt zich uit over de Peel en de Maashorst. Het is ongeveer 15 minuten rijden naar de plaats Veghel. Nadat u de bruisende plaats Veghel heeft bezocht, kunt u zich heerlijk terugtrekken in dit met rust omgeven hotel. Een overnachting bij ons geeft u hernieuwde energie.

Toerisme in Veghel en omstreken

In de omgeving van Veghel kunt u snel de toeristische plaatsen bezoeken. Neem bijvoorbeeld het natuurgebied “de Maashorst”. De natuur in Brabant brengt u een beetje terug in de tijd. De natuur heeft hier de ruimte gekregen en tijdens een wandeling in de Maashorst kunt u dieren tegenkomen zoals de Wisent, Tauros of Exmoorpony’s. Naast de Maashorst is de Peel ook een veel bezocht natuurgebied voor wandelingen en fietstochten. Sinds 1930 zijn diverse gebieden aangewezen als natuurreservaat. Hotel Handelia heeft daarom voor haar gasten mooie routes uitgestippeld die u tijdens een wandeling of fietstocht kunt volgen. Bekijk onze hotelarrangementen voor meer informatie over de mogelijkheden. De prijs-kwaliteitverhouding is bij hotel Handelia zeer aantrekkelijk en onze gasten waarderen ons met een gemiddeld cijfer van maar liefst een 9,5.

Faciliteiten in dit hotel

Dagelijks kunnen onze gasten genieten van een wisselend driegangenmenu. Afhankelijk van het seizoen worden de heerlijkste maaltijden bereid voor de lunch en het diner. In onze ruime woonkamer kunt u genieten van een drankje of een versnapering. Bij koud weer gaat de open haard aan en tijdens de zomerse dagen is het heerlijk toeven in en om het zwembad. Bekijk ook even de impressie van ons hotel voor de beeldvorming. Het hotel ligt aan de bosrand zodat u heerlijk tot rust kunt komen en weer kunt opladen.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten

Naast het ontvangen van toeristen behoren ook zakelijke bijeenkomsten tot de mogelijkheden bij hotel Handelia. Vergaderen kan in ons hotel met maximaal 20 personen. Laat u geheel ontlasten door onze gastheer of gastvrouw die de lunch of het diner geheel voor u kan verzorgen. Na het vergaderen kunt u in de tuin genieten van wat ontspanning met een versnapering. U kunt uw specifieke wensen met ons bespreken.

Wilt u reserveren?

Door het formulier in te vullen kunt u gemakkelijk een reservering plaatsen. Deze wordt pas definitief wanneer deze door ons wordt bevestigd en u deze herbevestigt. Ook kunt u aangeven wat uw (specifieke) wensen zijn. Wilt u graag een tuinkamer of juist in het hotel reserveren? Komt u alleen of met een groep? Laat het ons weten. U kunt ook contact opnemen of bellen voor informatie. Bel met +31(0)492-321290 voor persoonlijk contact. Wij helpen u graag. Tot ziens bij Hotel Handelia!

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE