Unieke overnachting in Nederland

Nederland biedt voldoende gebieden voor een unieke overnachting. Maar het Brabantse landschap heeft bij veel gasten de voorkeur. In dit mooie, bosrijke gebied ligt Hotel Handelia. Dit hotel kenmerkt zich door haar unieke arrangementen die van elke natuurliefhebber een hoge waardering krijgen. Het mooie Brabantse landschap heeft veel bezienswaardigheden die met de fiets of te voet te ontdekken zijn, zoals:

 • De Specht in Handel
 • Stippelberg
 • De Rips Bosmuseum
 • Bedafse Bergen
 • De Peel
 • De Maashorst

Al deze natuurgebieden zijn bereikbaar met het fietsarrangement wat Hotel Handelia voor u in kaart heeft gebracht. Naast het fietsarrangement heeft Hotel Handelia ook mooie wandelarrangementen voor u samengesteld. Elk seizoen geeft de natuur het Brabantse landschap een uniek uiterlijk en is de beleving weer anders. Welk seizoen spreekt u het meest aan? In deze omgeving vindt u altijd bijzondere plaatsen die uniek zijn omdat ze onderhevig zijn aan de vier jaargetijden. In de wintermaanden is de Stippelberg een mooie locatie om te bezoeken. Terwijl ‘de Maashorst’ in de zomermaanden bijzonder is omdat je er veel dieren kunt tegenkomen tijdens je fiets- of wandeltocht.

Welke unieke overnachting wilt u combineren met een arrangement?

Maak een keuze uit een van de arrangementen:

 • Fietsarrangement
 • Wandelarrangement
 • Golfarrangement
 • Schildersarrangement
 • Wijnproeverij

Verblijven in het hotel is natuurlijk al een beleving. Naast de mooie tuin met verwarmd zwembad en het levensgrote schaakspel, kunt u in de hotelkamers heerlijk tot rust komen. Het hotel is verscholen in een bosrijke omgeving en biedt u rust en comfort. Neem een kijkje in onze impressie om een beter beeld te krijgen van het hotel en de omgeving.

Boek nu uw unieke overnachting in Nederland!

In het menu kunt u via het formulier uw voorkeuren en data kiezen. De reservering wordt pas definitief wanneer u van ons een bevestiging ontvangt die u herbevestigt. Wilt u Hotel Handelia liever mailen, maak dan gebruik van ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook bellen indien u vragen heeft. Wij helpen u graag! Tot ziens.

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE