Dorpen & Steden

Deurne

Deurne is een mooie landelijk gelegen gemeente in de Peel. Met 32.000 inwoners heeft de kern van Deurne een stedelijke karakter met gezellige winkeltjes, musea en het Toon Kortooms park, wat de poorten opende in januari van 2010.

Meer over Deurne.

Veghel

Vanuit Uden ligt Veghel op een steenworp afstand. Dit gezellige dorp telt vele winkeltjes en in de bibliotheek zijn er regelmatig exposities en tentoonstellingen te bezichtigen.

Meer over Veghel.

Boxmeer

U kent Boxmeer wellicht als bedevaartsplaats. Hier heeft namelijk in een ver verleden het Heilige Bloedwonder plaatsgevonden, dat nog ieder jaar wordt herdacht op de 2e zondag na Pinksteren.

Meer over Boxmeer.

Venray

Vanuit uw hotel in het Brabantse Handel kunt u ook in de provincie Limburg het plaatsje Venray bezoeken. In het Rijk van Venray zult u zich nooit vervelen! De vele attracties, winkels en wellnessaccommodaties zorgen voor een onvergetelijk vakantie. De regio kent ongelofelijk veel mogelijkheden om eens lekker te ontspannen of juist actief te zijn.

Meer over Venray.

Uden

De geschiedenis van Uden begint rond het jaar 1200. De gemeente Uden bestaat uit de kern Uden en de kerkdorpen Odiliapeel en Volkel. Uden heeft met haar ruim 40.000 inwoners een grote en dynamische gemeente is. Uden ligt op ongeveer 10 km van het hotel.

Meer over  Uden.

Beek en Donk

Beek en Donk is het grootste dorp van de gemeente Laarbeek. Deze gemeente staat voor Brabantse cultuur, stilte, rust, gastvrijheid, ruimte, groen, authenticiteit, maar ook voor vitaliteit, bedrijvigheid en nijverheid. Laarbeek Lééft!.

Meer over Beek en Donk.

Lieshout

In deze plaats vind u de Brouwerij waar Brabant trots op is. Deze brouwerij kent ook haar eigen café, welke zeker een bezoekje waard is aan het einde van de dag!

Meer over Lieshout.

Gemert

Gemert is een verstedelijkt dorp in de gemeente Gemert-Bakel. Gemert kent betrekkelijk veel groen. Door het landelijk gebied zijn veel fiets- en looppaden uitgezet. Gemert heeft een inwonersaantal van bijna 16.000 inwoners.

Meer over Gemert.

Boekel

Boekel heeft een geïsoleerde ligging aan de uitgestrekte peel. Het grondgebied van Boekel bestaat voornamelijk uit veel intensieve veehouderij. Door de vele waterlopen, die het water van de Peel naar de Leijgraaf afvoeren, wordt dit doorsneden.

Meer over Boekel.