Hotelarrangementen

Hotel Handelia heeft diverse hotelarrangementen om er lekker op uit te gaan in Brabant. Leer Brabant op een actieve en leuke manier kennen met behulp van onze fiets- en wandelarrangementen.

Fietsarrangement

Eten, drinken, fietsen en genieten van de bosrijke omgeving van Gemert-Bakel en andere mooie plekken in Brabant. Er even lekker tussenuit, heerlijk fietsen op het Brabantse platteland of in de Brabantse bossen en overnachten in ons hotel. Kies voor het fietsarrangement.

Meer over het fietsarrangement.

Wandelarrangement

Gaat u liever lekker wandelen in Brabant? Hotel Handelia biedt u een geheel verzorgd wandelarrangement aan inclusief overnachten, lunchpakket en uitgebreid ontbijt. Geniet van de bosrijke omgeving van het hotel en ontspan daarna heerlijk in onze tuin.

Meer over het wandelarrangement.

Golfarrangement

Wij hebben voor u een heerlijk ontspannen golfarrangement samengesteld, waarbij u een dag gaat golfen op golfbaan Stippelberg.

Meer over golfarrangement.

Schilder- en bloemschik arrangement

Een uitje met vriendinnen of familie? Vrijgezellenfeest? Of zomaar met elkaar iets anders doen? Heerlijk creatief zijn en ook nog gezellig met elkaar ontspannen? De workshop bestaat uit: “Intuitief schilderen” van 10.30 uur t/m 12.30 uur. In deze workshop maakt u kennis om te schilderen vanuit uw gevoel. Dit doen we met allerlei gereedschappen en acrylverf op doek, waarbij het motto is: “alles kan en alles mag”.

Meer over schilder- en bloemschik arrangement.

Overige arrangementen

Bezoek onze website regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe arrangementen.

Meer over overige arrangementen.