Hotel Uden

Bent u op zoek naar een hotel in Uden of omgeving? Heeft u gekozen om het Brabantse Land te ontdekken via een wandeling of een fietstocht? Of wilt u Uden bezoeken en verkennen? In Handel bij Uden vindt u Hotel Handelia, gelegen aan de rand van een natuurgebied, en toch vlak bij de levendigheid en bedrijvigheid van Uden. Dit mooie 3-sterrenhotel verzekert u van een heerlijke overnachting met lunch en/of diner wat dagelijks wisselt. Daarom is een overnachting in dit hotel een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Faciliteiten in hotel Handelia

Hotel Handelia biedt dagelijks een wisselend 3-gangen menu in het restaurant. Ook kunt u het gehele jaar een duik nemen in het verwarmde buitenzwembad. We zetten de faciliteiten even op een rijtje:

  • Bar & restaurant;
  • Gratis parkeren op bewaakt terrein;
  • Afgesloten fietsgarage;
  • Gratis WiFi in alle kamers;
  • Tuinterras aan aangrenzend park;
  • Grote tuin;
  • Tafeltennis, Boogschieten en Jue de Boullesbaan.

Hotel bij Uden, de Maashorst en de Peel

Er zijn genoeg plaatsen die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf. Naast Uden zijn ook plaatsen zoals Veghel en Gemert binnen 15 minuten reistijd bezoeken. Ontdek bijvoorbeeld de unieke natuur van ‘De Maashorst’ via een mooie wandel- en/of fietsroute. Hotel Handelia heeft voor u mooie routes uitgestippeld die u kunt boeken via onze arrangementen. Plant u liever zelf uw eigen route? Er is keuze genoeg! Toerisme in deze omgeving is flink gegroeid door de mooie natuurgebieden die er liggen. Zo zijn ‘De Peel’ of ‘De Bedafse Bergen’ heel bijzondere trekpleisters. De Peel is al sinds 1930 opgenomen door Staatsbosbeheer als natuurreservaat.

Vertier voor de kleintjes

Ook voor de kleintjes is er voldoende vertier in deze omgeving. Zo kunnen ze heerlijk zwemmen of spelen bij het BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Of neem ze mee naar het dierenpark Zie-ZOO, eveneens in Volkel. En in Uden vindt u Dit alles op zeer korte rijafstand van Uden en Handel. Is het niet zo’n mooi weer? Bij de Hullie Speelboerderij kunnen ze ook heerlijk binnen spelen.

Hotel nabij Uden, ook voor zakelijke bijeenkomsten

Naast toeristen ontvangt Hotel Handelia ook zakelijke gasten en groepen om bijvoorbeeld te vergaderen of een bijeenkomst. Met maximaal 20 personen kunnen bedrijven hier ongestoord vergaderen. U heeft de mogelijkheid om een geheel verzorgde lunch, diner of een high tea te nuttigen. Uiteraard kunt u daarbij gebruik maken van al onze faciliteiten. Bekijk onze vergaderlocatie voor een impressie. Neem in de pauze of na de meeting plaats in de bar of bij het zwembad voor de nodige ontspanning. U kunt tijdens uw boeking uw specifieke wensen aangeven. Onze gastheer of gastvrouw zorgt ervoor dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt, zodat u zich helemaal kunt richten op het behandelen van de agendapunten.

Wilt u reserveren?

Maak dan gebruik van ons reserverings formulier. Hier kunt u uw reservering plaatsen en uw wensen kenbaar maken. Een reservering is pas definitief wanneer wij deze bevestigen en door u wordt herbevestigd. Onze prijs/kwaliteitsverhouding wordt door onze gasten gemiddeld gewaardeerd met een 9,5. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee. Bekijk onze prijzen zodat u kunt vergelijken. Heeft u vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier of stuur een mailtje naar hotel@handelia.nl. Belt t u liever even? Ons telefoonnummer is +31(0)492-321290. Wij helpen u graag. Zien wij u terug in ons hotel? Tot ziens.

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE