Hotel Lieshout

Gelegen als hotel in Handel vindt u op bereikbare afstand Lieshout. Vanuit ons hotel bevindt Lieshout zich op ongeveer 12 km. Hierdoor is deze plaats prima bereikbaar per fiets, auto of taxi. U vindt hier tevens  dé brouwerij waar héél Brabant trots op is: Bavaria. Deze brouwerij kent haar eigen café, welke zeker een bezoekje waard is aan het einde van de dag. Reserveer direct bij Hotel Handelia, hét hotel in Lieshout en omgeving!

Overnachten

Bij Hotel Handelia kunt u terecht voor overnachtingen, feesten en vergaderingen. Wij doen er alles aan om u van alle luxe te voorzien en u een onvergetelijk verblijf te bieden. Alle kamers van zijn rookvrij en van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aan:

  • Douche/bad;
  • Toilet;
  • Telefoon;
  • Föhn;
  • Flatscreen-TV;
  • Minibar;
  • Gratis draadloos internet;
  • Safe op de kamer;
  • Hotel parkeerplaatsen;
  • Niet-rokers kamers.

Daarnaast beschikken al onze kamers over een eigen parkeerplaats nabij het hotel. Uw fietsen en motoren kunt u plaatsen en opladen in onze overdekte stalling. Tijdens uw verblijf biedt Hotel Handelia u een wisselend 3-gangen menu. Wilt u graag de omgeving van Lieshout en Hotel Handelia verkennen? Dan zijn onze fiets- en wandelarrangementen echt iets voor u!

De Molen

Een mooie bezienswaardigheid in deze plaats is de Molen “de Leest”. Deze molen stamt uit 1862 en is gebouwd als bergkorenmolen. Het handvormmetselwerk is gedeeltelijk bepleisterd is bekroond met een houten kap met het jaartal 1900. Bij gunstig weer draait de molen weer dankzij twee vrijwillige molenaars. De molen is op die momenten ook te bezoeken. Naast de molen kunt u ook een bezoekje brengen aan de Bavaria brouwerij. In deze brouwerij ervaart u hoe het bier wordt geproduceerd. Bavaria biedt verschillende arrangementen aan. Echt een aanrader voor de bierliefhebber!

Reserveer direct bij Hotel Handelia

Ziet u zich al ontspannen bij Hotel Handelia? Wilt u gebruikmaken van onze fiets- en wandelarrangementen? Neem contact met ons op om te reserveren. Hotel Handelia: hét hotel in de omgeving van Lieshout dat uw verblijf onvergetelijk maakt!

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE