Omgeving

Naast de prachtige wandel– en fietsgebieden vindt u in de omgeving van ons hotel nog veel meer vormen van vermaak. We hebben voor u een selectie gemaakt van de allerleukste en meest interessante opties. Kies hieronder een categorie om verschillende opties te bekijken.

Activiteiten in de omgeving van hotel Handelia.

Activiteiten

Actief mountainbiken in de bossen in Handel – Gemert, een bezoek aan de Vliegbasis Volkel of Billy Bird park Hemelrijk, maar ook de bedevaart naar Handel: er is genoeg te doen voor iedereen!

Activiteiten
Theater & film Culturele activiteiten in de omgeving van Hotel Handelia

Theater & film

Heeft u zin om rustig een filmpje te kijken in de bioscoop, of neigt u juis meer naar een enerverend avondje cultuursnuiven in het theater? Er zijn mogelijkheden genoeg rondom ons mooie hotel!

Theater & film
Wandelen in de omgeving van Hotel Handelia.

Wandelen

Met de wandelknooppuntenroute raakt u niet uitgekeken in de omgeving van Handel en gemeente Gemert. Ook kunt u natuurlijk één van onze wandelarrangementen reserveren. Er is genoeg te zien hier in de buurt.

Wandelen in Brabant
Musea & exposities in de buurt van Hotel Handelia.

Musea & exposities

Breng een bezoekje aan één van de bijzondere, interessante en vermakelijke musea in de omgeving van ons hotel en kom meer te weten over allerlei verschillende thema’s. Van kunst tot geschiedenis: voor elk wat wils!

Musea & exposities
Fietsen in de buurt van Hotel Handelia.

Fietsen

Fietsen in de Peel of op de Maashorst? Of wilt u de twee misschien zelfs combineren? Met de fietsknooppuntenroute kunt u zelf de afstand bepalen. Boek een fietsarrangement en krijg een heerlijk lunchpakket mee voor onderweg!

Fietsen in Brabant
Natuurgebieden in de buurt van Hotel Handelia.

Natuur

Handel is gelegen tussen verschillende natuurgebieden in de omgeving. Ons hotel ligt in het voormalige heide- en veengebied De Peel in een bosrijk gebied, De Handelse Bossen. Natuurgebied de Maashorst is ook vlakbij.

Natuur in Brabant