Hotel Gemert

Hotel Handelia is gevestigd Handel, een plaatsje in de gemeente Gemert-Bakel. Wilt u volledig kunnen ontspannen in een mooie omgeving met veel historie? Dan bent u bij Hotel Handelia aan het juiste adres! Naast de luxe in onze kamers bieden wij hotelarrangementen aan. Hierbij kunt u denken aan:

Uiteraard bent u niet verplicht één van deze arrangementen te kiezen. U kunt ook tot rust komen in onze ruime tuin. De tuin biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van mooie zitplekjes en het buitenzwembad.

Vergader- en feestlocatie

Bij Hotel Handelia kunt u niet alleen terecht om te overnachten en te ontspannen. Hotel Handelia beschikt over mooie tuinkamers, welke ingezet kunnen worden als vergader- of feestlocatie. Onze tuinkamers zijn voorzien van een drietal schuifpuien, zodat u veel daglicht heeft in de kamers. Bovendien verschaffen de schuifpuien u toegang tot de tuin. Om ervoor te zorgen dat uw vergadering zo ontspannen mogelijk verloopt, bieden wij volledig verzorgde vergaderarrangementen aan.

Bezienswaardigheden Gemert

Gemert is een verstedelijkt dorp in de gemeente Gemert-Bakel. Gemert kent betrekkelijk veel groen. Door het landelijk gebied zijn veel fiets- en looppaden uitgezet. Het kasteel van Gemert is gebouwd in 1391 en gebruikt door de Duitse Orde tot 1794. Sinds 1916 werd het kasteel als missieklooster gebruikt door de Congregatie van de Paters van de Heilige Geest. Om het kasteel ligt een prachtig kasteelpark. In dit kasteelpark staan een aantal indrukwekkende bomen, waaronder een mammoetboom met een omtrek van 5 meter.

Het Ridderplein ligt centraal in Gemert. Aan dit plein ligt het gemeentehuis en een aantal cafés. In de hoofdstraten van Gemert zijn vele winkels geplaatst. Deze hoofdstraten leiden naar Het Ridderplein.

Vanuit ons hotel is Gemert prima bereikbaar per fiets, auto of taxi. Het hotel bevindt zich op ongeveer 3 km van Gemert. Interesse in Hotel Handelia, hét hotel in de regio Gemert? Bekijk onze faciliteiten en reserveer direct!

Waardering Handelia*** Handel Nederland

 • Waardering

  9,6

 • Ligging

  9,1

 • Service

  9,8

 • Prijs / kwaliteit

  9,5

 • Eten

  9,6

 • Kamers

  9,6

 • Zwembad

  9,5

 • Hygiëne

  10,0

 

9,6
18 reviews