Hotel Gemert

Op zoek naar een heerlijke overnachting in 3 sterrenhotel Gemert?

Wilt u graag een overnachting boeken in een mooi hotel in het mooie Brabantse land? Of een weekendje of midweek boeken om lekker te kunnen wandelen in deze prachtige omgeving? Er even lekker ertussenuit? Dan bent u in goede handen bij Hotel Handelia te Gemert. Deze plaats is centraal gelegen tussen de mooie wandel- en fietsroutes zodat u alle mooie gebieden vanuit dit hotel kunt bezoeken. Deze trekpleister staat voor velen op de checklist om dit Brabantse gebied te ontdekken. Ons driesterrenhotel is gelegen in een bosrijke omgeving in het Brabantse Lage Land.

Toerisme in de omgeving van Gemert

Het gebied in deze omgeving wordt door veel toeristen bezocht. Het biedt de mogelijkheid om prachtige wandelingen en fietstochten te maken. Hotel Handelia heeft daarom perfecte wandel- en fietsarrangementen samengesteld waarmee u de gehele dag of een dagdeel gewaarborgd bent van een ontspannen beleving. De natuur in deze Brabantse omgeving ligt in de Peel en de Maashorst. Vanuit het hotel start uw ontdekkingsreis naar één van de mooiste plekken van Brabant waar u heerlijk tot rust kunt komen en genieten van de dieren die u daar kunt tegenkomen. Ook kunt u de Peel ontdekken of de Stippelberg. Dankzij de arrangementen van het hotel kunt u elke dag een nieuw stuk natuur gaan ontdekken. Te voet of met de fiets, de keuze is aan u! Wilt u graag uw eigen fiets meenemen? U kunt bij ons veilig en gratis parkeren en uw fiets veilig stallen. Ook kunt u bij ons een fiets huren wanneer u een fietstocht in de omgeving wilt maken. Voor de kleintjes is er voldoende vertier in deze omgeving. Er zijn pretparken in de omgeving en prachtige zandafgravingen waar ze lekker kunnen spelen in het water. Wilt u een Museum of expositie bezoeken? Dan is het Boerenbondsmuseum of het Oorlogsmuseum Overloon een mooie optie.

Hotel Gemert ook voor zakelijke bijeenkomsten

Bij Hotel Handelia kunt u ook terecht voor bijeenkomsten en vergaderingen. Ongestoord vergaderen kunt u bij ons met maximaal 20 personen, waarbij u de mogelijkheid heeft om te lunchen en/of te dineren. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met allerlei randzaken en kunt u zich richten op de bijeenkomst en de agenda. Bekijk onze vergaderlocatie op de site. Al uw specifieke wensen zijn bespreekbaar.

Reserveren bij hotel Handelia te Gemert

Op deze pagina kunt u gemakkelijk reserveren. Vul het formulier in en geef kort aan wat uw wensen zijn. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor informatie of een reservering. Bel ons op telefoonnummer +31(0)492-321290 voor vragen of voor meer informatie. Voor rust, ontspanning of voor een zakelijke bijeenkomst bent u verzekerd van een heerlijk verblijf in ons hotel. De waardering van onze gasten is hoog en daar zijn wij natuurlijk heel trots op! Wij heten u welkom in ons hotel! Tot ziens.

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE