Hotel Gemert

Bent u op zoek naar een heerlijk hotel in het Brabantse Gemert?

Op zoek naar een hotel in Brabant waar u tot rust kunt komen? Even de dagelijkse taken verlaten om uw welzijn prioriteit te geven. Lekker er even tussenuit! Hotel Handelia is een heerlijk hotel in een prachtige bosrijke omgeving. Gelegen in het dorp Handel waar ook de naam haar herkomst vindt. Deze plaats maakt onderdeel uit van de gemeente Gemert-Bakel. Dit hotel biedt u de mogelijkheid om uw overnachting te combineren met arrangementen die uw lichamelijke en geestelijke gezondheid een boost zullen geven! Natuurlijk kunt u ook een kamer boeken zonder een arrangement.

Welke arrangementen kunt u boeken tijdens uw verblijf bij Hotel Handelia te Gemert?

Deze arrangementen vinden plaats in prachtige natuurgebieden rondom het hotel zoals de Maashorst en de De Stippelberg. Vanuit het hotel kunt u starten met een mooie wandelroute of lekker met de fiets de omgeving ontdekken. Veel bezoekers van dit hotel kiezen daarom voor een arrangement waarbij de maaltijden en overnachtingen zijn inbegrepen. Het hotel heeft voor haar bezoekers wandel- en fietskaarten klaarliggen, zodat alle mooie plekjes in de buurt bezocht kunnen worden. De wandelaar heeft zijn wandelschoenen meegenomen en de fietser heeft vaak een eigen fiets bij. Het hotel biedt haar bezoekers ook de mogelijkheid om een fiets te huren. Het menu wordt dagelijks aangepast aan het seizoen zodat de maaltijden altijd wisselend zijn.

Welke kamer wilt u boeken bij Hotel Handelia?

U kunt een keuze maken uit verschillende kamers:

  • Eenpersoonskamer;
  • Tuinkamer voor 1-persoonsgebruik;
  • Tweepersoonskamer.

Tuinkamer

Bij reservering kunt u aangeven dat u graag een tuinkamer wenst. Deze tuinkamers zijn beperkt beschikbaar dus vraag naar de mogelijkheden. De tuin is een plek om heerlijk te vertoeven en tot rust te komen.

Faciliteiten

Het verwarmde zwembad is gelegen in de met mooie bomen omringde tuin. Het terras grenst aan het park. De parkeerplaats van het hotel is bewaakt en afgesloten. Ook voor de fietsen heeft het hotel een afgesloten fietsgarage. Alle kamers hebben gratis wi-fi. In de avonduren kunt u heerlijk genieten van een versnapering bij de open haard. In het restaurant worden de maaltijden verzorgd en natuurlijk is het hotel een rookvrije accommodatie. Hotel Handelia krijgt van haar bezoekers een hoge waardering van 9,6.

Wanneer wilt u een overnachting boeken bij Hotel Handelia?

Even alleen tot rust komen of samen met uw partner? Of wilt u met het hele gezin inclusief aanhang een paar nachten verblijven in dit Brabantse Hotel? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het hotel beschikt over een vergaderlocatie die ook vaak wordt gebruikt voor bedrijven of een groter gezelschap. Wilt u even een impressie krijgen van de omgeving? De mooie natuur is een van de belangrijkste speerpunten voor bezoekers. De verschillende natuurgebieden in de omgeving van de Peel en de Meijerij bieden u het perfecte oplaadpunt voor uzelf en uw geliefden.

Contact met Hotel Handelia bij Gemert

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Maak dan gebruik van het contactformulier. Wilt u meer weten over de prijzen? Of wilt u direct reserveren? Natuurlijk kunt u ons ook bellen op telefoonnummer +31(0)492-321290. Wij helpen u graag om uw overnachting of arrangement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Tot ziens in ons hotel.

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE