Hotel Helmond

Bezienswaardigheden in Veghel, Uden en Helmond

Bij Hotel Handelia kunt u terecht voor een luxe overnachting in een sfeervol hotel. Grote plaatsen nabij het hotel zijn: Veghel, Uden en Helmond. Aanraders in Veghel om te bezichtigen zijn de voormalige neogotische synagoge, de recreantenhaven en verschillende monumenten uit de tweede wereldoorlog. In Uden zijn er prachtige bezienswaardigheden, zoals de Sint Petruskerk, de Molen van Jetten en natuurpark De Maashorst. In Helmond kunt u het mooie Kasteel Helmond bezichtigen, naar een safaripark of de kinderboerderij.

Overnachten in het hotel

U kunt heerlijk overnachten middenin de natuur van Brabant (De Peel). Reserveer uw overnachting in een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer (inclusief ontbijt) bij Hotel Handelia. Ook bieden wij een 3-daagse arrangementen aan. Reserveer direct of kom eens langs bij ons hotel in Handel.

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te ontspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE