Hotel Boxmeer

Hotel Handelia ligt binnen handbereik van Boxmeer. Bij Hotel Handelia hoeft u zich niet te vervelen. U kunt bij ons:

  • Van een drankje te genieten in onze prachtige tuin;
  • Zwemmen in het mooie buitenzwembad;
  • Gebruikmaken van de jeu de boullesbaan of het levensgrote schaakspel.

Arrangementen

Voor degenen die graag de omgeving van Hotel Handelia en Boxmeer verkennen, bieden wij onder meer fiets- en wandelarrangementen aan. Niet alleen voor vakanties en overnachtingen bent u bij Hotel Handelia aan het juiste adres. Onze ruime tuinkamers bieden veel daglicht en zijn zeer geschikt als vergaderlocatie of feestlocatie. Door gebruik te maken van de openslaande deuren naar onze tuin, kunt u tussendoor eventjes ontspannen.

Bijzonderheden

Zelf kent u Boxmeer wellicht als bedevaartsplaats. Hier heeft namelijk in een ver verleden het Heilige Bloedwonder plaatsgevonden, wat nog ieder jaar wordt herdacht op de 2e zondag na Pinksteren. De gemeente Boxmeer kent een rijke cultuurhistorie en heeft een paar zeer bijzondere musea en attracties. Hierbij kunt u denken aan Kasteel Boxmeer. U kunt hier kennis maken met de geschiedenis van het kasteel en Boxmeer vanaf de Romeinse tijd tot heden. Een bezoekje aan het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum Libertypark is ook een echte aanrader! Dit museum doet verslag van het dagelijkse leven in de periode 1940-1945.

Maakt u liever een spannende safari? In dat geval vindt u in de nabijheid van de bossen en de Maas het fascinerende Zoo Parc. Hier komt u tijdens de safari langs vele bijzondere dieren- en plantensoorten. Andere aanraders voor een bezoekje zijn:

Reserveer direct bij Hotel Handelia

Ziet u zich al de omgeving van Hotel Handelia en Boxmeer verkennen? Bent u benieuwd wat Hotel Handelia voor u kan betekenen? Neem contact met ons op of reserveer direct een kamer. Alvast welkom op onze prachtige locatie!

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE