Leuke overnachting in Brabant

U wilt een weekendje weg met vrienden of familie en bent op zoek naar een leuke locatie voor een overnachting? Dan kunt u bij Hotel Handelia terecht voor een heerlijke maar vooral leuke overnachting. Hotel Handelia is gelegen in een prachtig bosrijk gebied. Midden in het mooie Brabantse landschap biedt dit hotel u voldoende vertier voor uzelf, uw familie en/of vrienden.

Welke leuke overnachting wilt u boeken?

Naast het boeken van een kamer of tuinkamer biedt dit hotel leuke 3-daagse arrangementen aan.

  • Wandelarrangementen
  • Fietsarrangementen
  • Golfarrangementen
  • Schildersarrangementen
  • Wijnproefavond

Deze arrangementen zijn met zorg samengesteld en zijn op basis van een 2-persoonskamer. Ontdek op de website hoe volledig deze arrangementen zijn samengesteld. Een heerlijke wandeling maken of lekker uitwaaien tijdens een fietstocht is waar veel gasten voor kiezen. Met gebruiksvriendelijke kaarten die de route voor u uitstippelen mist u geen unieke ‘must see’ locaties! Na die heerlijke wandeling of fietstocht serveert het hotel u een dagelijks wisselend 3-gangenmenu wat wordt afgerond met een koffie deluxe. Kijk op de website om te zien wat er allemaal is inbegrepen bij deze arrangementen.

Welke leuke locatie wilt u bezoeken tijdens uw overnachting bij Hotel Handelia?

In dit Brabantse landschap kunt u mooie natuurgebieden bezoeken en bezichtigen. Welke heeft uw voorkeur?

  • De Specht
  • De Maashorst
  • De Stippelberg
  • Bedafse Bergen
  • De Peel

Sommige gebieden zijn uitermate geschikt voor een wandeling of fietstochten. Bij Hotel Handelia kunt u tevens fietsen huren als u deze niet zelf meeneemt.

Wilt een leuke overnachting boeken bij Hotel Handelia?

Ga dan naar de website en maak gebruik van het reservering formulier. Hierin kunt u aangeven welke data u wilt boeken en welk arrangement uw voorkeur heeft. De reservering wordt pas definitief wanneer wij deze reservering bevestigen en u deze herbevestigt. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel ons. Wij helpen u graag! Tot ziens bij Hotel Handelia.

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE