Hotel Mill

Bent u op zoek naar een hotel in de regio Mill? Reserveer direct bij Hotel Handelia, ons hotel ontleent zich perfect om de omgeving te verkennen. Wij bieden diverse arrangementen, zoals:

U kunt er ook voor kiezen om zelf de omgeving van Mill te verkennen. Na een dagje verkenning kunt u volop genieten van alle luxe die Hotel Handelia te bieden heeft. U kunt bijvoorbeeld denken aan onze rustige tuin, waarin u onder het genot van een drankje kunt ontspannen of een duik kunt maken in het buitenzwembad. Aan het einde van de dag bieden wij een wisselend 3-gangen menu. Kortom: bij Hotel Handelia hoeft u zich geen moment te vervelen!

Bijeenkomsten

Bij Hotel Handelia kunt u ook tuinkamers reserveren. Onze tuinkamers beschikken over schuifpuien, zodat u de beschikking heeft over een maximale lichtinval. Bovendien staan de tuinkamers in directe verbinding met onze ruime, rustige tuin. De tuinkamers bieden ruimte voor maximaal 20 personen. Ideaal voor feesten of vergaderingen in combinatie met ons vergaderarrangement!

Omgeving Mill

Mill heeft een geïsoleerde ligging aan de uitgestrekte Peel. Het grondgebied van Mill beslaat voornamelijk intensieve veehouderij. Door de vele waterlopen, die het water van de Peel naar de Leijgraaf afvoeren, wordt dit doorsneden. Boekel heeft haar eigen natuurgebied, de Perekker. In dit gebied zijn schitterende waterpartijen en een oeverzwaluwenwand te zien.

Vanuit Hotel Handelia is Mill prima bereikbaar per fiets, auto of taxi. Het hotel bevindt zich op ongeveer 5 km van Mill . De gemeente Mill telt ongeveer 10.000 inwoners. Al fietsende kunt u Mill leren kennen door in de houten prieeltjes een filmpje te bekijken dat achtergrondinformatie geeft over de veelzijdige gemeente.

Reserveer direct bij Hotel Handelia in regio Mill

Interesse om de prachtige natuur van Mill te bezichtigen? Of bent u op zoek naar een feest- of vergaderlocatie? Boek direct Hotel Handelia, hét hotel in de omgeving van Mill!

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE