Hotel Bakel

Bent u op zoek naar een hotel in de regio Bakel? Reserveer direct bij Hotel Handelia, in Handel. Ons hotel leent zich perfect om de omgeving te verkennen. Wij bieden diverse arrangementen, zoals:

U kunt er ook voor kiezen om zelf de omgeving van Bakel te verkennen. Na een dagje op pad kunt u volop genieten van alle luxe die Hotel Handelia te bieden heeft. Neem plaats in onze rustige tuin, waarin u onder het genot van een drankje kunt ontspannen of neem een duik in het verwarmde buitenzwembad. Aan het einde van de dag bieden wij een wisselend 3-gangen menu. Kortom: bij Hotel Handelia hoeft u zich geen moment te vervelen!

Bijeenkomsten

Bij Hotel Handelia kunt u ook een vergaderruimte reserveren, of een bijeenkomst voor bijvoorbeeld een high tea in het restaurant. De vergaderruimte is geschikt voor groepen tot 20 personen, en u kunt ook gebruik maken van handige vergadertools zoals een flip-over bord.

Tuinkamers

Onze tuinkamers beschikken over schuifpuien, zodat u de beschikking heeft over een maximale lichtinval. Bovendien staan de tuinkamers in directe verbinding met onze ruime, rustige tuin. Neem plaats op uw eigen zitje op het terras en kom volledig tot ontspanning.

Omgeving Bakel

Bakel ligt vanuit Handel gezien achter Gemert en heeft een geïsoleerde ligging aan de uitgestrekte Peel. Het grondgebied van Bakel beslaat voornamelijk intensieve veehouderij. Door de vele waterlopen, die het water van de Peel naar de Leijgraaf afvoeren, wordt dit doorsneden. Ook het kasteel van Gemert is de moeite van een bezoekje waard.

Vanuit Hotel Handelia is Bakel prima bereikbaar per fiets, auto of taxi. Het hotel bevindt zich op ongeveer 5 km van Bakel. De gemeente Bakel telt ongeveer 10.000 inwoners. Al fietsende kunt u Bakel leren kennen door in de houten prieeltjes een filmpje te bekijken dat achtergrondinformatie geeft over de veelzijdige gemeente.

Reserveer direct bij Hotel Handelia in regio Bakel

Interesse om de prachtige natuur van Bakel te bezichtigen? Of bent u op zoek naar een feest- of vergaderlocatie? Boek direct Hotel Handelia, hét fijnste hotel in de omgeving van Bakel!

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE