Golfarrangement Brabant

Uw wilt graag in Brabant een heerlijk ontspannen golfarrangement plannen? Dan is ons golfarrangement van Hotel Handelia wellicht een uitgelezen keuze. In onze gemeente ligt het natuurgebied De Stippelberg met haar gelijknamige golfbaan op een gebied van 90 hectare groot. Hotel Handelia is gelegen in een prachtig bosrijk gebied niet ver van de golfbaan De Stippelberg.

In ons golfarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en appelgebak;
  • 2 overnachtingen;
  • 2x uitgebreid ontbijt;
  • 2x dagelijks wisselend 3-gangenmenu;
  • 2x koffie deluxe na het diner;
  • Gratis parkeren bij het hotel;
  • Greenfee Golfbaan Stippelberg.

Als u tijdig boekt kunnen wij voor u een van onze tuinkamers reserveren.

Dit arrangement geeft u de gelegenheid om een dag te ontspannen op de golfbaan. Deze inlands links course is voorzien van 2 golfbanen; Championship Course en de Executive Course. De golfbaan heeft haar naam te danken aan oude stuifduinen/ Stippels die op de golfbaan zijn aangebracht.

Hotel Handelia biedt u dit mooie golfarrangement in Brabant aan in combinatie met een heerlijke hotelovernachting in een bosrijke omgeving. Hotel Handelia kent 4 generaties en bestaat al sinds 1908. Onze ruime tuin met zwembad biedt u voldoende gelegenheid om te relaxen bij warme dagen. Voor de koudere dagen kunt u binnen genieten van de open haard onder het genot van ons ruime assortiment aan verfrissingen. Vanuit de eetzaal heeft u prachtig uitzicht op de tuin. Hotel Handelia krijgt van haar gasten een hoge waardering en daar zijn wij trots op.

Dit 3-daags arrangement bestaat uit 1 dag golfen zodat er ook nog tijd overblijft om een mooie wandel- of fietstocht te maken. Vraag aan onze receptie voor de mogelijkheden en de route kaarten. Het Brabantse landschap met als must-see; Het slingerpad in de Maashorst. Vergeet daarom uw wandelschoenen niet.

Mocht u graag meer informatie ontvangen neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag.