Goedkoop overnachten in Brabant

In een mooie schilderachtige omgeving? Met een verwarmd zwembad? Met leuke bezienswaardigheden in de buurt? Om simpelweg even tot rust te komen? Dan kunt u bij Hotel Handelia in Handel terecht voor een heerlijke vernachting in het Brabantse landschap. Door haar hoge waarderingscijfers is dit hotel voor veel reizigers de plaats om goedkoop te overnachten in Brabant. Met haar vele meerdaagse arrangementen heeft hotel handelia voor veel natuurliefhebbers genoeg te bieden. Van fiets- en wandelarrangementen tot een golfarrangement wordt dit door de liefhebbers een favoriet hotel. Vanuit ons hotel kunt u naast het genieten van het landschap ook vele andere bezienswaardigheden bezoeken. Ook hebben wij voor prachtige wandelroutes voor u uitgestippeld. Een greep uit onze arrangementen is het wandelarrangement.

Ons drie daagse wandelroute arrangement bestaat uit:

  • Ontvangst met koffie met appeltaart
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijt 2 x dagelijks wisselend 3-gangen menu
  • 2 x koffie deLuxe na het diner
  • 2 x zelf samen te stellen lunchpakket voor onderweg
  • Knooppunten wandelkaarten

Kiest u voor ons hotel om goedkoop te overnachten in Brabant?

Neem dan een kijkje op onze website om te zien hoe andere gasten ons hotel waarderen. Wij zijn trots op ons hotel en zijn erg content met de hoge cijfers. Dit willen wij graag zo houden. Onze faciliteiten worden gewaardeerd en onze kamers zijn voorzien van Wifi en zijn rookvrij. Parkeren kunt u op onze beveiligde parkeerplaats. Ook biedt ons hotel plaats voor vergaderingen en bijeenkomsten voor maximaal 20 personen. Ongestoord vergaderen met een verzorgde lunch in een mooie natuurlijke locatie is zorgeloos vergaderen. Wij nemen dit graag voor uw bedrijf uit handen. Kijk voor prijzen en mogelijkheden op onze website.

Reserveren kunt u via onze website of neem contact met ons op als u specifieke wensen heeft. Vraag ook of onze tuinkamers beschikbaar zijn. De reservering wordt definitief als deze door ons is bevestigd en door u herbevestigd. Wij heten u van harte welkom bij Hotel Handelia.

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE