Goedkoop hotel in Brabant

Maar ook graag wat prettige faciliteiten erbij? Gelegen in een mooie rustige en bosrijke omgeving? Dan bent u bij Hotel Handelia aan het juiste adres. Gelegen in het processie park omringt door een grote privétuin met verwarmd buitenzwembad heeft Hotel Handelia mooie kamers voor u ter beschikking. Met haar hoge waardering kan Hotel Handelia u voorzien van een mooi en goedkoop hotel in Brabant. Ook hebben wij verschillende arrangementen voor onze gasten samengesteld. We zetten ze even voor u op een rijtje:

  • Fietsarrangementen
  • Wandelarrangementen
  • Golfarrangementen
  • Schilderarragementen
  • Wijnarrangementen

Meerdaagse arrangementen op basis van een twee persoonskamer. Uiteraard afhankelijk van het gekozen arrangement kunt u deelnemen en overnachten. Natuurlijk kunt u ook overnachten zonder een arrangement.

Genieten in een goedkoop hotel in Brabant?

Hotel Handelia is gelegen in een gebied wat vele mooie bezienswaardigheden biedt. Zoals het mooie kasteel in Gemert waarvan de bouw in 1391 is begonnen. Ook zijn er in de omgeving van het hotel dieren- en pretparken die u kunt bezoeken. Ons hotel biedt vooral vertier voor de wandelaars en fietsers. De bosrijke omgeving is voor veel natuurliefhebbers een reden om te boeken in ons hotel. Goedkoop en gelegen in het Brabantse landschap biedt ons hotel gratis Wifi in alle kamers. Onze gasten zijn ook te spreken over het dagelijkse wisselende 3-gangen menu. Ook hebben wij buiten een mooie Jeu de boullesbaan en een levensgroot schaakspel voor de liefhebbers.

Zoek niet langer naar een goedkoop Hotel in Brabant.

Bij ons zit u comfortabel en kunt u heerlijk genieten van een rustige overnachting in een bosrijke omgeving en genieten van heerlijke maaltijden. Kijk op onze website voor een impressie en vraag tijdens het boeken van een overnachting of er ook tuinkamers beschikbaar zijn! In onze bar kunt u dagelijks terecht voor heerlijke bieren en/of wijnen. Parkeren is geen probleem. Wij verwelkomen u graag en onze gasten gaan met een tevreden en uitgerust gevoel weer huiswaarts. Bel ons of reserveer direct op onze website. Wij heten u van harte welkom bij Hotel Handelia.

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE