Wandelarrangementen Brabant

Houdt u van wandelen in een bosrijke omgeving in Brabant? Vind u het prettig als alles voor u geregeld wordt? Dan biedt Hotel Handelia u een geheel verzorgd 3-daags wandelarrangement in Brabant aan. Met behulp van wandelkaarten kunt genieten van een prachtig natuurgebied aan de rand van de Peel. In onze gemeente ligt het natuurgebied De Stippelberg met haar gelijknamige golfbaan op een gebied van 90 hectare. Ook het nabijgelegen natuurgebied; de Maashorst in Uden biedt u een prachtig wandelgebied met mooie uitgestrekte paden en mooie uitzichten. Vanuit Hotel Handelia kunt u starten met een heerlijke wandeling.

Hotel Handelia is een heerlijke plek om te ontspannen. Onze tuin met zwembad geeft u het heerlijke vakantiegevoel wat u verdient en als hotelgast kunt u dagelijks genieten van het wisselende 3-gangen menu. De waardering van onze gasten ligt hoog en daar zijn wij trots op.

In ons 3-daags wandelarrangement Brabant op basis van een 2-persoonskamer is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en appelgebak;
  • 2 overnachtingen;
  • 2x uitgebreid ontbijt;
  • 2x dagelijks wisselend 3-gangenmenu;
  • 2x koffie deluxe na het diner;
  • 2x ’s morgens zelf samen te stellen lunchpakket voor onderweg;
  • Knooppunten wandelkaart;
  • Gratis parkeren bij het hotel.

Kortom ons wandelarrangement in Brabant is geheel verzorgd zodat u zich kunt ontspannen voor, tijdens en na de wandeling. Wij krijgen vaak te horen dat Het slingerpad in de Maashorst een must-see is en dat kunnen wij beamen. Hotel Handelia ligt in het bosrijke gebied in Brabant. In de buurt van de dorpen: Gemert, Boekel en Erp. In Gemert zijn er voldoende cafe’s en het nabijgelegen historische kasteel is zeker een bezichtiging waard. Ook de Bierbrouwerij Bavaria ligt in de buurt waar u een rondleiding kunt volgen.

Wilt u reserveren of meer informatie over het wandel arrangement Brabant bezoek dan onze website of bel ons. Wij helpen u graag.

WANDELROUTES

Bekijk de pagina wandelen in Brabant voor wandelroutes.