Bent u op zoek naar een unieke overnachting in Brabant?

Wilt u graag een unieke overnachting boeken in het Brabantse landschap? Omgeven door een bosrijk gebied? Dan heeft Hotel Handelia wellicht de ingrediënten in huis voor een unieke overnachting. Gelegen in dit mooie stukje Brabant kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Hotel Handelia heeft voor haar bezoekers naast mooie fiets- en wandelarrangementen ook een golfarrangement samengesteld.

Welk arrangement heeft uw voorkeur voor een unieke overnachting bij Hotel Handelia?

 • Wandelarrangement: in dit arrangement is onder andere inbegrepen twee overnachtingen met ontbijt, 3-gangenmenu, een wandelkaart met belangrijke knooppunten en lunchpakketten voor onderweg.
 • Fietsarrangement: zoals boven beschreven krijgt u naast de overnachtingen met ontbijt en diner de mogelijkheid om fietsen te huren. Natuurlijk kunt u ook uw eigen fiets meebrengen. In dit arrangement kunt u gebruik maken van de vele fietskaarten.
 • Golfarrangement: dit 3-daags arrangement geeft u toegang tot de Golfbaan Stippelberg.
 • Schildersarrangement: hierin krijgt u de mogelijkheid om met vrienden of familie een workshop ‘Intuitief schilderen’ te volgen. U maakt tevens kennis met gereedschap en acrylverf op doek. Het motto is hierbij ‘Alles mag en alles kan’. Het andere dagdeel maakt u kennis met het creëren van een bloemencreatie. Creatief bezig zijn met vrienden en/of familie in deze entourage zorgt voor veel ontspanning en plezier. Tijdens het schildersarrangement wordt er een heerlijke, uitgebreide lunch geserveerd.
 • Wijnproeverij: in dit 3-daags arrangement geniet u naast twee overnachtingen van een wijnproefavond.

Weet u al welke unieke overnachting u gaat boeken?

Wordt het wandelen in deze prachtige, bosrijke omgeving of wilt u toch liever fietsen? Of kiest u voor een golfarrangement? De volgende natuurgebieden liggen in de omgeving:

 • Natuurcentrum de Specht
 • Stippelberg
 • De Peel
 • De Rips Bosmuseum
 • Bedafse Bergen
 • De Maashorst

Niet alle natuurgebieden zijn te bereiken wanneer u kiest voor het wandelarrangement. Sommige locaties zijn perfect om te bezichtigen wanneer u voor het fietsarrangement kiest. Veel gasten zijn te spreken over locatie ‘De Maashorst’ ook wel de Parel van Brabant genoemd. Er is veel natuur waar u grazers zoals de wisent, Tauros en de Exmoorpony kunt tegenkomen. Lekker wandelen over de stuifduinen of het bekijken van archeologische vondsten behoort tot de mogelijkheden. Bij de Maashorst is het mogelijk om een aantal bijzondere evenementen bij te wonen. Vraag Hotel Handelia naar de evenementen en data! Deze evenementen zijn beperkt beschikbaar.

Wilt u voor uw medewerkers een unieke overnachting boeken en tegelijkertijd vergaderen?

Hotel Handelia krijgt van haar gasten een hoge waardering met het cijfer 9,6. Naast het boeken van een unieke overnachting kunt u ook bij Handelia terecht voor het boeken van een vergaderlocatie. Deze volledig verzorgde arrangementen gelden vanaf vijf tot twintig personen. De prijzen op de website zijn op basis van 1-persoonskamers. Ontspannen vergaderen in een mooie ruimte die uitzicht biedt op de mooie tuin met verwarmd zwembad geeft de meeting een extra tintje. Deze ruimte biedt directe toegang tot de tuin zodat u na het vergaderen direct kunt borrelen op een van de terrassen. Natuurlijk kunt u in de zomermaanden even afkoelen in het zwembad. Bekijk de foto’s op de website om een impressie te krijgen van onze mooie locatie.

Wilt u deze unieke overnachting boeken?

Ga dan naar de website en kies in het menu voor reserveren! U vult het reserveringsformulier in met uw specifieke wensen. Wij sturen u dan een bevestiging indien akkoord. Heeft u vragen? Maak dan gebruik van ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor vragen of informatie. Wij helpen u graag! Vraag ook tijdens het boeken aan onze medewerkers of er een tuinkamer beschikbaar is. Deze kamers zijn beperkt beschikbaar maar geven direct toegang tot de tuin. Gratis parkeren kan op onze ruime parkeerplaats. Kortom: Hotel Handelia heeft alles in huis om u een unieke overnachting te bieden! Tot ziens.

HOTEL

Bij Hotel Handelia vindt u altijd een prachtige plek om te onspannen. Wij hebben een ruim assortiment aan verfrissingen, zoals binnen bij de open haard of buiten in de ruime tuin. De eetzaal heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Dagelijks serveren wij ons wisselende 3-gangen menu.

MEER INFORMATIE

ARRANGEMENTEN

Wij hebben diverse arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u zelf de lengte van uw verblijf bepalen voor de fiets– en wandelarrangementen, waarmee u de prachtige Brabantse omgeving kunt ontdekken.

MEER INFORMATIE

VERGADERLOCATIE

Het gemak dat alles kan plaatsvinden op één locatie. Van vergadering tot overnachting. Wilt u dineren in het restaurant of juist ongedwongen borrelen op één van de terrassen? Het is hier allemaal mogelijk. Overnachten doet u in één van de tuinkamers of in ons hotel.

MEER INFORMATIE