Nieuwsbrief Contact & Route Home
Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia
Home Hotel Arrangementen Bijeenkomst Impressie Omgeving Contact & Route

Hotel Venray

Vanuit uw hotel in het Brabantse Handel kunt u in de provincie Limburg het plaatsje Venray bezoeken. In het Rijk van Venray zult u zich nooit vervelen! De vele attracties, winkels en wellness accommodaties zorgen voor een onvergetelijk vakantie. De regio kent ongelofelijk veel mogelijkheden om u eens lekker te ontspannen of juist actief te laten bewegen. Reserveer daarom direct bij Handelia, ideaal als hotel Venray.

Verdere mogelijkheden

Het Odapark is echt een aanrader in Venray. Dit park is een uniek centrum voor hedendaagse kunst waar eigenzinnige, vernieuwende en grensverleggende kunst op een toegankelijke manier tentoongesteld wordt. Centraal in het 19 hectare groot bosrijk parklandschap met oude bomen en stuifduinen, waarin meer dan zestig sculpturen van hedendaagse kunstenaars staan, liggen het Theehuis en de projectruimte van Odapark. Dit park is gratis toegankelijk en het gehele jaar geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur - 17.00 uur.

Overige bezigheden die wij zeer aanraden:


Bereikbaarheid

Vanuit ons hotel is Venray prima bereikbaar per fiets, auto of taxi. Het hotel bevindt zich op ongeveer 22 km van Venray.