Nieuwsbrief Contact & Route Home
Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia
Home Hotel Arrangementen Bijeenkomst Impressie Omgeving Contact & Route

Hotel Veghel

Hotel Handelia is een mooi hotel in de omgeving van Veghel. Binnen 15 autominuten bent u al in het gezellige winkelcentrum om lekker te shoppen. Ideaal wanneer u er een dagje lekker tussenuit wilt gaan. Bovendien is het uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt het volop betaalbare parkeergelegenheden. Wilt u liever iets anders dan winkelen? In Veghel zijn er mooie zwemgelegenheden en theatervoorstellingen door het jaar heen. Dit maakt het ideaal als hotel Veghel. In ons hotel heeft u de mogelijkheid om het volledige programma in te zien. Kijk hieronder voor meer informatie:


Industrie

Naast volop gezelligheid staat Veghel bekend om zijn bruisende industrie. U kunt dan denken aan de hoofdvestigingen van Jumbo, Sligro of Mars. Met andere woorden biedt Hotel Handelia een uitstekende uitvalsbasis voor mensen die in Veghel moeten overnachten voor hun werk. U kunt dan in ons hotel nabij Veghel uitrusten van een innoverende werkdag.

Interesse in Hotel Handelia? Reserveer dan direct op onze website of kom in contact met één van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar om u verder te helpen. Bij ons hotel staat u als klant op 1!