Nieuwsbrief Contact & Route Home
Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia
Home Hotel Arrangementen Bijeenkomst Impressie Omgeving Contact & Route

Hotel Deurne

Hotel Handelia is ideaal gelegen in de regio Deurne. Gelegen in de Peel heeft Deurne met haar 32.000 inwoners een stedelijk karakter met gezellige winkeltjes, musea en het Toon Kortooms park.

Daarnaast kunt u uiteraard ook natuurlijk genieten in het Groenste Dorp van Nederland. In september en oktober heeft u de mogelijkheid om iedere dinsdag en donderdag moeras te lopen onder leiding van een ervaren gids. Onder de titel ‘Help de Dokter Verzuipt’ maakt u een mooie, bijzondere excursie door de Peel. Ook biedt onze mooie, natuurlijke omgeving de kans om prachtige windmolens en een watermollen te bezoeken. Wij raden een bezoekje ten zeerste aan!

Meer informatie

Wilt u een dagje er tussen uit trekken? Bezoek dan voor meer informatie: www.vvv-deurne.nl. Hier vindt u informatie over diverse leuke gelegenheden in Deurne, zoals:

Hotel Handelia is vanuit Deurne uitstekend bereikbaar. Diverse wandel- en fietsroutes maken de afstand van 20 km tot een ware ontspanning. Bent u op zoek naar een mooi en luxe hotel? Maak dan een reservering bij Hotel Handelia. Wij bieden mooie faciliteiten in een prachtige omgeving aan, zodat u heerlijk tot rust kunt komen. Hotel Handelia: voor natuurlijke ontspanning in Deurne en omgeving!