Nieuwsbrief Contact & Route Home
Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia
Home Hotel Arrangementen Bijeenkomst Impressie Omgeving Contact & Route

Hotel Boxmeer

Hotel Handelia ligt binnen handbereik van Boxmeer. Zelf kent u Boxmeer wellicht als bedevaartsplaats. Hier heeft namelijk in een ver verleden het Heilige Bloedwonder plaatsgevonden, wat nog ieder jaar wordt herdacht op de 2e zondag na Pinksteren.

Bijzonderheden

De gemeente Boxmeer kent een paar zeer bijzondere musea en attracties. Wat dacht u van een bezoekje aan Kasteel Boxmeer? In dit museum maakt u bijvoorbeeld kennis met de geschiedenis van het kasteel en Boxmeer vanaf de Romeinse tijd tot heden. Verder is het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum Libertypark in Overloon een echte aanrader. Dit museum doet verslag van het dagelijks leven in de periode 1940-1945.

Naast de rijke cultuurhistorie van de gemeente Boxmeer heeft het ook een hele verrassende attractie in haar gemeente. In Overloon, in de nabijheid van bossen en de Maas, is het fascinerende Zoo Parc met een botanische tuin ontstaan. Hier kunnen bezoekers een spannende safari langs vele bijzondere dieren- en plantensoorten maken.

Andere aanraders voor een bezoek:


Benieuwd wat Hotel Handelia voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of reserveer direct een kamer. Alvast welkom op onze prachtige locatie!