Nieuwsbrief Contact & Route Home
Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia
Home Hotel Arrangementen Bijeenkomst Impressie Omgeving Contact & Route

Hotel Boxmeer

Boxmeer

U kent Boxmeer wellicht als bedevaartsplaats. Hier heeft namelijk in een ver verleden het Heilige Bloedwonder plaatsgevonden, dat nog ieder jaar wordt herdacht op de 2e zondag na Pinksteren.

De gemeente Boxmeer kent een paar zeer bijzondere musea en attracties. Wat dacht u van een bezoekje aan Kasteel Boxmeer, met daarin gevestigd een museum waar u onder andere kennis maakt met de geschiedenis van het kasteel en Boxmeer vanaf de Romeinse tijd tot heden? Verder is het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum Libertypark in Overloon een echte aanrader. Dit museum doet verslag van het dagelijks leven in de periode 1940-1945.

Naast de rijke cultuurhistorie van de gemeente Boxmeer, heeft zij ook een hele verrassende attractie in haar gemeente. In Overloon, in de nabijheid van bossen en de Maas, is het fascinerende Zoo Parc met een botanische tuin ontstaan. Hier kunnen de bezoekers een spannende safari langs vele bijzondere dieren- en plantensoorten maken.

Vanuit ons hotel is Boxmeer prima bereikbaar per fiets, auto of taxi. Het hotel bevindt zich op ongeveer 20 km van Boxmeer.