Nieuwsbrief Contact & Route Home
Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia Hotel Handelia
Home Hotel Arrangementen Bijeenkomst Impressie Omgeving Contact & Route

Hotel beek en donk

beek en donk

Beek en Donk is het grootste dorp binnen de gemeente Laarbeek. Deze gemeente staat voor Brabantse cultuur, stilte, rust, gastvrijheid, ruimte, groen, authenticiteit, maar ook voor vitaliteit, bedrijvigheid en nijverheid. Laarbeek ´┐Ż en dus Beek en Donk - Lááft!.

Vanuit Hotel Handelia kunt u in Beek en Donk vele rijksmonumenten bezichtigen. Van de Pastorie tot de langgevelboerderij. Of de oude klinknagelfabriek uit 1907 maar misschien bent U wel meer ge´┐Żnteresseerd in de kousenfabriek die omstreeks 1895 werd gesticht. Allen zijn een bezoekje meer dan waard.

Dat geldt zeer zeker voor kasteel Eikenlust. Het kasteel Eikenlust ook wel Eyckenlust genoemd kent een bijzondere historie. Het poortgebouw stamt uit de 15e eeuw en is het enige over gebleven gebouw uit die tijd. Het kasteel ligt aan de AA en de paden zijn vrij bereikbaar. Het park rond het kasteel is vrij toegankelijk. Echter het woonhuis is privéterrein.


Vanuit hotel Handelia is Beek en Donk prima bereikbaar. Of dat nu per fiets, auto of taxi is. Hotel Handelia bevindt zich op ongeveer 10 km van Beek en Donk.