Nieuwsbrief Contact & Route Home
Hotel Handelia Gemert Hotel Handelia Gemert Hotel Handelia Gemert Hotel Handelia Gemert
Home Hotel Arrangementen Bijeenkomst Impressie Omgeving Contact & Route

Hotel Handelia

U vindt Hotel Handelia in de gemeente Gemert in het rustige dorpje Handel naast de kerk en het mooie processiepark. Handel hoort tot de gemeente Gemert-Bakel. In deze bosrijke omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. U kunt vanuit ons hotel starten met verschillende fiets- en wandelroutes, waaronder ook een mountainbike route. De mooie Brabantse omgeving is een aanrader voor iedere natuurliefhebber.
Naast een prachtige landschap zijn er nog vele andere bezienswaardigheden. Zo is er niet ver van het hotel in Gemert een kasteel. De bouw van dit kasteel is in het jaar 1391 begonnen. Verder zijn er in Gemert en de omgeving verschillende sfeervolle cafés te bezoeken. En als men iets verder van Gemert gaat, dan kan men diverse dieren- en pretparken bezoeken.

Benieuwd naar het interieur van het hotel? Kijk op onze impressie pagina voor impressies van het hotel.

Faciliteiten van het hotel

Alle kamers van het hotel zijn voorzien van:

  • Douche/bad
  • Toilet
  • Telefoon
  • Föhn
  • Flatscreen-TV
  • Minibar
  • Gratis draadloos internet
  • Safe op de kamer
  • Hotel parkeerplaatsen
  • Niet rokers kamers

Hotelgasten kunnen bij ons genieten van ons dagelijks wisselend 3-gangen menu. Als u hier gebruik van wilt maken, dan verzoeken wij u vooraf te reserveren voor het diner.

In onze ruime en rustige tuin kunt u met een drankje op het terras heerlijk genieten. De tuin van hotel Handelia is voorzien van een buiten zwembad, jeu de boullesbaan, tuinterras en een levensgroot buiten schaakspel. Er is dus geen reden om te vervelen, u kunt altijd bij het hotel of in de omgeving verschillende activiteiten ondernemen. Verder beschikt Handelia ook over een overdekte stalling voor fietsen en motors waar u natuurlijk geheel kostenloos gebruik van kunt maken.

Direct reserveren Bekijk de prijzen Impressies van het hotel Bekijk onze arrangementen

Ligging van het hotel

Hotel Handelia is gelegen in een bosrijke omgeving in Brabant. Het hotel ligt binnen een straal van 3 km van de wat grotere dorpen Gemert, Boekel en Erp. Vooral Gemert is met zijn gezellige cafés en historisch kasteel het bezichtigen waard. Op 10 km afstand van het hotel liggen de plaatsen Uden en Veghel waar altijd wel wat te beleven is en op ongeveer 15 km liggen de dorpen Beek en Donk, Lieshout, Helmond, Deurne, Venray, Boxmeer en Lieshout waar u o.a. een rondleiding kunt volgen bij bierbrouwerij Bavaria.

Meer over de omgeving