Nieuwsbrief Contact & Route Home
Hotel Handelia Gemert Hotel Handelia Gemert Hotel Handelia Gemert Hotel Handelia Gemert
Home Hotel Arrangementen Bijeenkomst Impressie Omgeving Contact & Route

Hotel Brabant

U vindt hotel Handelia in het kleine Brabantse dorpje Handel in de gemeente Gemert. Het hotel bevind zich naast de kerk en het mooie processiepark. Hotel Brabant, Handelia, is gelegen in een bosrijke omgeving. In deze omgeving in Brabant kunt u heerlijk wandelen.

Wandelen en fietsen in Brabant

Deze bosrijke omgeving is perfect om heerlijk te fietsen of te wandelen. Vanuit ons hotel starten we met verschillende fiets- en wandelroutes, waaronder ook een mountainbike route. Bekijk voor meer informatie over de wandel en fietsroutes in de mooie bosrijke Brabantse omgeving onze arrangementen. De mooie Brabantse omgeving is voor iedere natuurliefhebber een aanrader.

Bezienswaardigheden

Naast het landschap zijn er nog vele andere bezienswaardigheden. Zo staat er in Gemert, het dorp naast Handel, een kasteel. De bouw van dit kasteel is begonnen in het jaar 1391. Verder zijn er in Handel en omstreken verschillende sfeervolle cafés te bezoeken. Ook kunt u er voor kiezen wat verder Brabant in te gaan, daar kunt u verschillende dieren- en pretparken bezoeken.

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 12 kamers, alle voorzien van:

  • Douche/bad
  • Toilet
  • Telefoon
  • Föhn
  • Flatscreen-TV
  • Minibar
  • Gratis WIFI
  • Safe op de kamer
  • Hotel parkeerplaatsen
  • Niet rokers kamers

In ons restaurant is er de mogelijkheid voor onze hotelgasten om te genieten van ons dagelijkse wisselend 3-gangen menu. Gelieve vooraf te reserveren.

Je hoeft je nooit te vervelen in het hotel. Het hotel is voorzien van een ruime tuin. Hier vindt u alle rust. U kunt heerlijk genieten van een drankje op het tuinterras. Verder is de tuin voorzien van een buiten zwembad, jeu de boullesbaan en een levensgroot buiten schaakspel. Er is dus altijd wel wat te doen bij het hotel of in de omgeving. Handelia beschikt over een overdekte stalling voor fietsen en motors waar u geheel kosteloos gebruik van kunt maken. Ook voor u auto is er een afgesloten parkeergelegenheid.

Direct reserveren Bekijk de prijzen Impressies van het hotel Bekijk onze arrangementen

Ligging van het hotel

Hotel Handelia is gelegen in een bosrijke omgeving in Brabant. Het hotel ligt binnen een straal van 3 km van de wat grotere dorpen Gemert, Boekel en Erp. Vooral Gemert is met zijn gezellige cafés en historisch kasteel het bezichtigen waard. Op 10 km afstand van het hotel liggen de plaatsen Uden en Veghel waar altijd wel wat te beleven is en op ongeveer 15 km liggen de dorpen Beek en Donk, Lieshout, Helmond, Deurne, Venray, Boxmeer en Lieshout waar u o.a. een rondleiding kunt volgen bij bierbrouwerij Bavaria.

Meer over de omgeving